Dimence Groep

Dimence Groep

De stichtingen van de Dimence Groep bieden geestelijke gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, dicht bij de patiënt en cliënt. Heliomare geeft professionele aandacht op de gebieden: Revalidatie, Arbeidsintegratie, Onderwijs. Bewegen en Sport. Beiden zijn zorginstellingen.

De klantvraag:

“Wij wilden voldoen aan NEN7510 (Information security) voor zorginstellingen en zochten daar ondersteunende tooling bij.” De GRCcontrol software bleek het best aan te sluiten op deze vraag.

Wat zijn de ambities van Dimence en hoe helpt GRCcontrol daarbij?

Als zorginstelling willen én moeten wij voldoen aan bepaalde NEN-normen en de eventueel bijbehorende certificering. Naast de tooling, laten wij ons m.b.t. het gebruik van de tooling ook bijstaan door GRCcontrol. We gebruiken de tooling om het management te laten zien hoe we ervoor staan, maar en ook voor om risicoanalyses, controle- en verbetertaken en rapportages. De resultaten van de jaarlijkse interne en externe audits worden ook vastgelegd in de software. GRCcontrol maakt informatie overzichtelijk, inzichtelijk en laat zien waar maatregelen moeten worden getroffen.

Terug naar case overzicht

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.