Archive-IT

Archive-IT

Archive-IT beheert archieven en digitaliseert dossiers op een veilige manier. Met de nieuwste technologie: uniform en veilig.

De klantvraag:

Wij waren op zoek naar een Information Security Management System, omdat we op dat moment overgingen naar certificering voor ISO27001. Information Security wordt binnen Archive-IT overkoepelend gebruikt.

Wat zijn de ambities van Archive-IT en hoe helpt GRCcontrol daarbij?

Je kan GRCcontrol per module aanschaffen. Wij zetten het redelijk breed in. Zo gebruiken we het bijvoorbeeld ook voor ISO9001 (kwaliteit), NEN75001 (informatiebeveiliging) en voor de AVG. GRCcontrol sluit hierin prima aan op onze huidige systemen. We voldoen nu aan drie nieuwe normen en gebruiken de software voor meer toepassingen. Onze bedrijfshulpverlening maakt er bijvoorbeeld risicoanalyses mee en ook alle kwaliteitsgerichte zaken regelen we nu via de tooling. Een systeem waar we op kunnen bouwen!

 

Terug naar case overzicht

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.