UPGRADE JEZELF NAAR GRC CONSULTANT 7.0

Doe quickscan Contact

UPGRADE JEZELF NAAR GRC CONSULTANT 7.0

Meld je aan

Stap in een wereldwijd exploderende markt!

Privacy, Governance, Risk, Compliance en Certificering zijn vandaag de dag essentieel voor organisaties. Dit vraagt om een nieuwe generatie consultants; GRC professionals. GRCcontrol biedt je de kans om als GRC Consultant 7.0 voor je opdrachtgevers aan de slag te gaan. Wat zijn de voordelen voor jou?

WERK 70% EFFICIËNTER!

Spread-cheating is finaal voorbij: zowel voor je klant als voor jezelf.  Efficiënt, veilig, schaalbaar met aantoonbare procesborging, waardoor je voldoet aan de wetgeving.

NOOIT MEER DUBBEL WERK!

70% van de eisen bij GDPR, ISMS, ISO/NEN, SLA’s en REGULATORS overlappen elkaar. Deze overlap wordt door onze slimme applicatie GRCcontrol direct meegenomen!

JIJ EN JE KLANT VOLLEDIG IN CONTROL

Haal meer voldoening uit je werk. Jouw klant en jij hebben nu continue real-time inzicht in de stand van Privacy, GRC en certificeringszaken. Met een druk op de knop ben je altijd klaar voor interne en externe audits.

Terug naar actueel overzicht
div class="container partners">

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.