De juiste expertise voor implementatie en support

Voor de implementatie van onze tools, certificering en voor softwaresupport werken wij samen met ervaren partners, die in uiteenlopende marktsegmenten actief zijn.

Doe quickscan Contact

Agilos

Agilos Risk Services levert kwalitatief hoogstaande (implementatie & Quality Assurance) ondersteuning met betrekking tot Governance, Risk en Compliance; (SAP) IT Security en Process Mining, altijd gedreven vanuit de klantvraag onder het motto: “Questions Lead, Tools follow”

Naar de site van Agilos ...

Ilionx wil als expert eenvoud brengen in een complexe wereld door hun kennis en ervanging te vertalen naar oplossingen waar mensen met plezier mee werken. Verhelderen, verbinden en vernieuwen zijn de kernwaarden van waaruit Ilionx werkt. Met 13 locaties verdeeld over het hele land is er altijd wel een in de buurt.

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.