GRCcontrol per 1 augustus 2022 onderdeel van de SESOS group

Doe quickscan Contact

GRCcontrol per 1 augustus 2022 onderdeel SESOS group

De schakel die IT-bedrijven verbind!


GRCcontrol onderdeel van de Sesos groupPer 1 augustus 2022 maakt GRCcontrol BV met de gelijknamige GRC tool deel uit van de SESOS group.

Met de acquisitie van de activiteiten van het voormalige CompLions BV wordt de GRC propositie binnen de groep verder versterkt. Gerenommeerde bedrijven maken reeds gebruik van de GRCcontrol tool. Met de bundeling van krachten wordt bovendien de innovatiekracht en schaalbaarheid vergroot.

De Sesos Group bestaat uit een 5-tal zelfstandige IT- en servicebedrijven met ruim 150 medewerkers. Vanuit een landelijk netwerk van 5 vestigingen worden de Nederlandse en Belgische markt bediend. Vanuit dit netwerk wordt ERP implementatie-dienstverlening, IT-dienstverlening, GRC-software en staffing support aangeboden met de volgende focus:

  • Exact & Syspro ERP & complementaire software voor productiebedrijven;
  • Planning & Schedulings Software;
  • (PDCA gebaseerde) Governance, Risk, Compliance & Quality Management software voor overheid, zorg, bouw- en infra en automotive;
  • Cloud & Security (IT en OT) diensten;
  • Managed services en beheer;
  • ICT professionals voor tijdelijke en definitieve invulling van gespecialiseerde IT-functies.
Terug naar actueel overzicht
div class="container partners">

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.