Trainingen

We bieden onze eindgebruikers en partner gerichte opleidingen in het installeren (configureren) en implementeren van onze GRCcontrol software. Hierbij bieden wij twee invalshoeken aan: 1) gericht op het inrichten van informatiebeveiliging 2) gericht op Privacy inrichting. Trainingen worden klassikaal verzorgd te Deventer, on-site of via een van onze partners.

Contact

Training aanbod

1-daagse training

GRCcontrol Information Security Management voor eindgebruikers

Het Information Security Management System is ontwikkeld als module op de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van normen, managementsystemen en bijvoorbeeld wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren.
Meer informatie

1-daagse training

GRCcontrol Privacy Management System voor eindgebruikers

Het Privacy Management System is ontwikkeld als module op de GRCcontrol software. Met de GRCcontrol software kunt u op een eenvoudige, snelle, kostenefficiënte en modulaire wijze de beheersing van lokale of Europese privacy wet- en regelgeving stapsgewijs implementeren. De beheersing kunt u eenvoudig aantoonbaar maken voor uw management, stakeholders, auditor en toezichthouders.
Meer informatie

Geen voorkennis vereist

1-daagse training

GRCcontrol voor (toekomstige) Partners

De training bestaat uit 1 dag. De dag is met name gericht op de GRCcontrol ISMS en GRCcontrol Privacy training. Afhankelijk van de resterende tijd kan er tijd worden besteed aan verdere uitleg over Implementatie/Sales/Marketing. Partner kan GRCcontrol training(en) via GRCcontrol B.V. volgen en ontvangt afhankelijk van het partnercontract een factuur.
Meer informatie

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.