Over GRCcontrol

De roots van GRCcontrol liggen in 2008 en vanaf de start hebben wij gewerkt aan een integraal managementplatform, gericht op GRC-doelstellingen en –eisen. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van software voor Governance, Risk- en Compliance management, de managementsystemen daartoe en de weg van Integrated Risk Management. Daarnaast ondersteunen wij organisaties om deze wet- en regelgeving en opgelegde normenkaders, vanuit de gewenste organisatorische doelstellingen, te implementeren.

Contact

GRCcontrol is onderdeel van de Sesos IT Group

De Sesos IT Group is de holding van een aantal onafhankelijke, zelfstandig opererende IT- en servicebedrijven met zo’n 200 medewerkers. Bedrijven die behoren tot de Sesos IT Group zijn: BrainCap, BrainSys, Brainzs, EXB Software en GRCcontrol.

Ook de Sesos IT Group is ISO9001 gecertificeerd!

ISO9001

Missie

Always in Control’. Dit geldt voor elk bedrijf dat wil en moet voldoen aan actuele wet- en regelgeving. Het is onze missie dit voor elk bedrijf eenvoudig haalbaar en onderhoudbaar te maken,

Visie

GRCcontrol B.V. vindt dat elke organisatie in staat moet zijn om op de juiste wijze en naar eigen inzicht en behoefte hun GRC-doelstelling vast te leggen, te controleren, beheersen en te monitoren conform eigen wet- en regelgeving of sectorgebonden richtlijnen. Dit houdt in: compleet, veilig, toegankelijk en correct vastgelegd. GRCcontrol heeft daartoe een intuïtief managementtool gerealiseerd en landelijk uitgerold. Wij werken aan een wereldwijde dekking.

Betrokken bij opdrachtgevers, medewerkers en maatschappij

Wij zijn betrokken en gaan respectvol met elkaar en onze omgeving om. Dagelijks zetten wij ons beste beentje voort bij onze opdrachtgevers door ze op het gebied van hun ICT-vraagstukken te adviseren en te ondersteunen. Dit vinden wij belangrijk en doen we zo goed mogelijk, zodat we op een positieve manier bijdragen aan de groei en lange termijn doelen van de organisaties waarvoor wij werken. Zo zorgen wij ervoor dat we duurzaam succes behalen voor en bij onze opdrachtgevers. Onze overtuiging is dat we dit bereiken door goedwerkgeverschap. Wij willen op een positieve manier waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers, medewerkers, partners en de samenleving.

Demo aanvragen of offerte ontvangen?

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.