Over GRCcontrol

De roots van GRCcontrol liggen in 2008 en vanaf de start hebben wij gewerkt aan een integraal managementplatform, gericht op GRC-doelstellingen en –eisen. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van software voor Governance, Risk- en Compliance management, de managementsystemen daartoe en de weg van Integrated Risk Management. Daarnaast ondersteunen wij organisaties om deze wet- en regelgeving en opgelegde normenkaders, vanuit de gewenste organisatorische doelstellingen, te implementeren.

Contact

Samenwerkende Bedrijven

De schakel die IT-bedrijven verbindt! De Sesos Group bestaat uit een aantal zelfstandige IT- en servicebedrijven met ruim 150 medewerkers. Vanuit dit netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle IT-implementaties en IT-dienstverlening geboden op het gebied van onder andere: ERP & complementaire software voor productiebedrijven; Cloud & Security (IT en OT) diensten; Managed services en beheer; Governance, risk, compliance & quality managementsoftware; Tijdelijke en definitieve invulling van een breed scala aan IT-functies.

Missie

‘Always in Control’. Dit geldt voor elk bedrijf dat wil en moet voldoen aan actuele wet- en regelgeving.

Visie

GRCcontrol B.V. vindt dat elke organisatie in staat moet zijn om op de juiste wijze en naar eigen inzicht en behoefte hun GRC-doelstelling vast te leggen, te controleren, beheersen en te monitoren conform eigen wet- en regelgeving of sectorgebonden richtlijnen. Dit houdt in: compleet, veilig, toegankelijk en correct vastgelegd. GRCcontrol heeft daartoe een intuïtief managementtool gerealiseerd en landelijk uitgerold. Wij werken aan een wereldwijde dekking.

Demo of offerte ontvangen?

Slimme oplossingen!

Met GRCcontrol bent u eenvoudig "In Control". Eindelijk overzicht en duidelijkheid en dat met relatief geringe inspanning!

Bekijk onze oplossingen

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.