Continuous Compliance

Bij GRCcontrol staat efficiency voorop. Vanuit API-koppelingen wordt de mogelijkheid geboden om relevante informatie uit te wisselen met het huidige applicatielandschap. Hierbij kunt u denken aan incidenten en maatregelen, inclusief de status, opvolging en bijbehorende bewijslast. Proven integratie met o.a. Microsoft Power BI, NETWRIX en MATRIX42.

Contact

ORGANISATIE IN CONTROL

Realtime inzichtelijk maken en beheren van verantwoordelijkheden, registraties van verwerkingsactiviteiten inzake afdelingen, processen, assets en derde partijen.

GOVERNANCE OP BASIS VAN PLAN-DO-CHECK-ACT

Middels e-mail notificatie wordt u eenvoudig op de hoogte gebracht van uw taken rond planning en uitvoering van maatregelimplementaties, audit- en controletaken, verbetertaken, assessments etc.

RISICOMANAGEMENT

Systeem om de assessments uit de managementsystemen te behandelen en maatregelen te selecteren om de risico’s te beheersen.

In control

Uw doelen realiseren?

Doe quickscan

Matrix 42

Matrix42 AG is een Europese software producent met hoofdkantoor in Frankfurt. Als producent van Unified IT en Service management oplossingen voor het beheren van digitale werkplekken werkt Matrix42 nauw samen met lokale channel partners die gecertificeerd zijn om haar oplossingen te implementeren. Met de Matrix42 Unified IT en Service Management oplossingen worden alle hardware en software assets vanuit een centraal platform gemanaged, beveiligd en compliant gehouden. Matrix42 Benelux biedt vanuit haar kantoor in Eindhoven alle commerciële en technische ondersteuning aan Benelux klanten en partners.

Netwrix

Netwrix Auditor helpt bij het implementeren van een veilige aanpak, waarin data centraal staat. Door bedrijfskritische informatie in ongestructureerde en gestructureerde omgevingen (on-premise en in de cloud) automatisch te identificeren en te classificeren, worden risico's beperkt en wordt verdacht gedrag sneller gedetecteerd. Zo kan weloverwogen geanticipeerd worden om een datalek te voorkomen en worden zowel de data, als de backbone systems beschermd.

Demo of offerte aanvragen?

AANVULLENDE KENMERKEN

Met onze GRCcontrol speelt u in op actuele risico’s en neemt u passende veiligheidsmaatregelen.

AUDIT

Voor auditplanning inclusief automatische en periodieke audits, alsmede registratie van externe audits en registratie en afhandeling van verbetertaken.

RAPPORTAGE SYSTEEM

Wordt geleverd met diverse standaard rapportages met de mogelijkheid om eigen rapportages te bouwen.

DASHBOARDS

Voor management, specialisten en medewerkers, actueel inzicht in uw compliance (per organisatie (onderdeel), norm, proces, middel), risico's, incidenten en (interne/externe ) audit bevindingen.

READY TO GO

Tal van normenkaders inclusief best-practice maatregelen mapping, tal van risico's/ dreigingenset(s) inclusief best-practice maatregelen mapping, voorbeelden vragenlijsten en registers, rapportages en dashboarding.

SECURITY

2-factor authenticatie bij inloggen en versleuteld verkeer voor veilige communicatie en data-opslag in gecertificeerd datacenter.

AUTORISATIE

Beheerssysteem voor het toekennen van autorisaties.

ROLEBASED

Toegangscontrole op basis van individu en functies inclusief AD koppeling mogelijkheden.

AUDITTRAIL

Voor vastlegging uitvoering van opeenvolgende activiteiten.

DOCUMENT MANAGEMENT

Voor vastlegging en distributie van documentatie en bewijslast. Inclusief vervaldata en e-mail notificatie.

MEERTALIG

NL, UK, FR en GE

IMPORT/EXPORT

Toegangscontrole op basis van individu, rollen en functies inclusief AD/FD koppeling mogelijkheden.

INCIDENT MANAGEMENT

Incident management, inclusief registratie en afhandeling middels volledig naar eigen werkwijze in te richten protocollen (werkprocessen).

GRCcontrol

Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance-management.